Remedial Teaching

Remedial Teaching

Heeft uw kind op school moeite met leren? Gaat lezen, spellen, schrijven of rekenen niet zo goed? Daar kan Remedial Teaching enorm bij helpen. Remedial teaching kunt u zien als speciale hulp voor kinderen op de basisschool die extra ondersteuning nodig hebben bij hun schoolwerk. Uw kind krijgt persoonlijke aandacht, zodat hij of zij weer met plezier naar school gaat en leert!

Wat is Remedial Teaching precies?

Remedial Teaching is extra hulp, speciaal voor kinderen die het moeilijk vinden om mee te komen met de rest van de klas. Het kan gaan om hulp bij rekenen, lezen of schrijven, maar ook bij andere vakken. Een Remedial teacher kijkt goed naar wat uw kind nodig heeft en maakt een plan om hem of haar beter te laten leren. Deze hulp is niet alleen voor kinderen die achterlopen, maar ook voor kinderen die meer uitdaging nodig hebben. Het doel is om uw kind weer vertrouwen te geven in het leren en ervoor te zorgen dat hij of zij weer plezier heeft in school. Remedial Teaching is dus echt een steuntje in de rug voor uw kind!

Soorten Remedial Teaching

Bij Remedial Teaching zijn er verschillende soorten hulp, afhankelijk van wat uw kind nodig heeft. Je kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor individuele begeleiding, waarbij een van onze Remedial teachers één-op-één met uw kind werken. Dit is super voor kinderen die persoonlijke aandacht nodig hebben. Er zijn ook kleine groepjes waar kinderen samen leren. Dit is leuk en helpt kinderen om van elkaar te leren. Soms zijn er speciale klassen voor bijvoorbeeld rekenen of lezen. En weet u? Er zijn zelfs online lessen, die handig zijn als uw kind thuis wil leren. Elke vorm van Remedial Teaching heeft als doel om uw kind te helpen beter te worden op school. Dus geen zorgen, er is altijd wel een manier die past bij uw kind!

De voordelen van Remedial Teaching

Remedial Teaching is super voor uw kind! Het biedt namelijk een heleboel voordelen die helpen op school. Hier zijn een paar van die voordelen op een rijtje:

  • Persoonlijke aandacht: Uw kind krijgt les op maat, wat betekent dat de leraar echt aandacht heeft voor wat uw kind nodig heeft.
  • Meer zelfvertrouwen: Als leren beter gaat, voelt uw kind zich zekerder. Dit is heel belangrijk voor hoe ze zich voelen op school.
  • Betere schoolprestaties: Door de extra hulp, gaat uw kind beter presteren in vakken waar het eerst moeite mee had.
  • Leervaardigheden: Uw kind leert ook hoe het moet studeren, een vaardigheid die altijd handig is, ook voor later.

Door een Remedial teacher in te schakelen, krijgt uw kind dus echt een steuntje in de rug voor nu én voor de toekomst!

Heeft uw kind een Remedial Teacher nodig?

Vraagt u zich af of uw kind een Remedial teacher nodig heeft? Let op tekenen zoals moeite met bijblijven in de klas, frustratie met huiswerk, of lage cijfers. Dit zijn signalen dat uw kind misschien wat extra hulp kan gebruiken. Met onze Remedial Teaching krijgt uw kind persoonlijke aandacht en ondersteuning die precies past bij zijn of haar behoeften. We werken samen aan betere schoolresultaten en meer zelfvertrouwen. Wacht niet langer en geef uw kind de steun die het verdient. Neem snel contact met ons op! Samen zorgen we ervoor dat uw kind weer met plezier naar school gaat en het beste uit zichzelf haalt. Remedial teaching kan een groot verschil maken! We hebben samenwerkingen met scholen in de hele omgeving. Dus misschien zijn we al beschikbaar op de school waar uw kind les heeft!